Bericht  cfc007 ma dec 08, 2008 9:56 pm

Eindstand: 4-0

Doelpunten: Rogiers Stijn, Vandriessche Kenn (2x), Patteet Peter

Gele kaarten: Aziz, Ben Daoud Hassan

Door de mindere weersomstandigheden werden alle wedstrijden van de jeugdploegen afgelast en zo konden wij om het veld te sparen aantreden op het kunstgras in RS Waasland.
Met 16 spelers op het wedstrijdblad vatte wij de wedstrijd aan. De eerste 25' waren we ruim de betere ploeg maar konden we niet verzilveren met doelpunten.
De eerste kans was voor Nichola maar die kreeg zijn voet niet goed tegen de bal en zo ging die tegen de paal en buiten. Ook Hassan kon ons op voorsprong brengen maar na een knappe actie kon hij niet in doel besluiten.
Halfweg de eerste helf kon VK Zogge het evenwicht in de wedstrijd een beetje herstellen zonder echt gevaarlijk te zijn. Eén keer konden ze dreigen maar de lobbal ging een stuk over het doel.
Net voor rust kwamen we toch verdiend op voorsprong. Stijn was goed gevolgd toen de bezoekende doelman een afstandschot niet kon klemmen. (1-0)

In de tweede helft was het eenrichtingsvoetbal. Achteraan zat alles op slot dus konden we met hartelust aanvallen. Na 5' gespeeld te hebben in de tweede helft scoorde de net ingevallen Kenn de 2-0. Ook hij zorgde voor de geruststellende 3-0 voorsprong wanneer hij alleen op doel ging en de bal mooi over de keeper stifte.
Tussendoor had Wim, die de zieke Timmy vervangde, wel eens goed moeten tussenkomen om de 2-1 te vermijden.
Na de 3-0 kregen we nog verschillende mooie kansen (vooral via Peter) maar die werden niet afgewerkt.
Toch was hij het die net voor affluiten de 4-0 cijfers vastlegde.
Een ruime en welverdiende overwinning tegen de ploeg uit Hamme-zogge.

Opstelling: Van de Voorde Wim, Van de Voorde Eric, Degryze Maarten (45' Vertonghen Dimitri), Malfliet Glenn, Aziz (70' Poppe Hans), Desoete Frederik, Van de Voorde Nichola, Rogiers Stijn, Vanwiele Kurt (60' De Naer Tim), Ben daoud Hassan (45' Vandriessche Kenn), Patteet Peter

Laatst aangepast door cfc007 op do dec 11, 2008 12:01 am; in totaal 1 keer bewerkt