De topper in tweede afdeling zondag werd vandaag gespeeld op de pelgrim.
De derde in de stand - kwb sint-anna - kreeg het bezoek van de nummero uno - Real Van de Voorde - .

Liefst 16 spelers hadden verzamelen geblazen.
de elf basisspelers waren: Timmy, Rikke (met witte schoentjes), Hans, Maarten DG, Aziz, Tim, Nichola, Stijn, Kenneth, Thomas en Bart VV.
5 spelers vonden hun plaats op de bank: Danny, Maarten P, Glenn, Dimi en Bart VDV. Zij kregen ook het gezelschap van een 30 tal man die VDV naar de overwinning kwamen schreeuwen.

Van in het begin van de match was het duidelijk dat we geen cadeaus gingen krijgen van de KWB'ers. Zij begonnen het gretigst aan de partij, dat resulteerde direct in een paar halve kansjes. Eerst een vrije trap die zonder veel moeite werd gestopt door Timmy.
We noteren ook nog een gevaarlijk schot dat net voorlangs gaat.
Na een kwartier is RVDV eindelijk wakker geschud.
Thomas neemt een vrije trap op een niet onaardige plaats, maar zijn loeier gaat centimeters naast de verste paal.
Ook KWB krijgt een vrije trap net buiten de 16. Deze wordt heerlijk in de winkelhaak geplaatst door de nummer 13, maar Timmy pakt uit met een save waar menig eerste klasse keepers jaloers op zouden zijn.
Dan eindelijk de eerste goeie combinatie van RVDV, Tim steekt Thomas weg op de lijn, Thomas kan op zijn beurt Bart VV bedienen en die aarzelt niet, hij stift de bal over de uitgekomen doelman en de 0-1 staat op het bord.
Niet veel later kan alweer Thomas, Bart wegsturen. Bart neemt de bal in één tijd op de slof, maar zijn schot gaat maar nipt voorlangs.
KWB krijgt weer een vrije trap, deze wijkt af tegen enkele benen en een kwb'er kan de bal voorbij Timmy binnentikken. 1-1
Ook Thomas kan nog eens binnen het kader schieten, maar zijn schot is te zwak om de keeper te verrassen.
Niet veel later is Timmy een tweede keer geklopt, maar gelukkig was daar Aziz om de bal net voor de lijn weg te keren.
Op het einde van de eerste helft krijgt Kenneth nog een dot van een kans, maar zijn schot gaat voorbij de verste paal buiten.

We gaan rusten met een niet onlogische 1-1 stand.
Op de rust worden Hans en Kenneth gewisseld voor Glenn en Danny.

De tweede helft komt RVDV veel strijdlustiger uit de kleedkamers.
We dwingen direct een paar goede kansen af.
Eerst wordt een hard schot van Bart VV nog gered door de keeper, en een weinige later wordt Thomas onderuit geschoffeld in de 16. Duidelijk penalty, maar de scheids ziet er geen graten in, gewoon corner dus.
RVDV is baas in de tweede helft, maar heeft het geluk niet aan z'n zijde vandaag.
Na een kwartier in de tweede helft wordt Tim naar de kant gehaald voor Maarten P.
Een corner van KWB wordt naar doel gekopt, Timmy heeft een goede reflex in huis, maar moet de bal toch lossen. Een kwb'er kan uithalen, maar nu is het de beurt aan Rikke om de bal voor de lijn weg te werken.
Door een blessure wordt ook Aziz naar de kant gehaald, hij wordt vervangen door Dimi.
Thomas wordt goed vrijgespeel in het 16 meter gebied, zijn schot wordt onschadelijk gemaakt door de keeper, maar de bal komt toch terug bij Thomas terecht, hij zet de bal voor naar de tweede paal, waar Danny nog net zijn voet tegen de bal kan zetten, jammer genoeg gaat zijn poging tegen de paal.
Een ongeschreven wet in het voetbal zegt dat wanneer je je kansen niet afwerkt, je hoogst waarschijnlijk het deksel op de neus krijgt.
En dit was vandaag het geval.
Na een ongelukkige pass van Dimi kan KWB een counter opzetten, die ze ook perfect afronden. 2-1 met nog 5 minuten te spelen.
RVDV kan niets meer veranderen aan de uitslag en verliest zo de eerste punten van het seizoen.

Een nederlaag die zeer zuur smaakt! RVDV verdiende zeker meer dan 0 punten, maar dat is nu eenmaal voetbal.
We hebben wel een heel goeie match gezien met kansen aan beide kanten,
maar op de rust wist je al dat diegene die eerst kon scoren de drie punten pakte.

Bericht  ow zekereuh! zo okt 25, 2009 6:31 pm

Inderdaad zuur; er zat zeker meer in, lastig veld, stevig voetbal...
Goede inzet, spijtig genoeg niet beloond met 1 of meer...
Volgende match opnieuw aan de bak Twisted Evil

Aantal berichten : 31
Leeftijd : 42
Woonplaats : Ten ne ker doar en ten weer ne keer gintere
Registration date : 01-11-08

Bericht  issitru ma okt 26, 2009 10:36 pm

Da gevoel heerste gisteren bij iedereen maar volgende week is er rust.
Daarna vertrouwen opdoen tegen een moelijke tegenstander (weer de die) Twisted Evil